LC Pudasjärven keväinen klubitapaaminen Pohjantähdessä

17.5.2023

Perjantai-iltana 12.5. saapui Pohjantähteen joka keväiseen Lionsien klubitapaamiseen kauniisiin kevään väreihin ja hattuihin somistautunut parinkymmenen hengen joukko. Tietystä syystä raikas vihreä väri oli vahvasti näkyvillä. 

Lionsien presidentti Ilpo Virtanen kertoi tervetulijaissanoissaan yhdistyksen monimuotoisista kansainväliseen teemaan, ”We serve”, (me palvelemme), liittyvistä toimintavuoden tekemisistä, avustuksista, huomioimisista ja tapahtumista. Hän mainitsi eritoten klubimme uuden strategian mittavan laadintatyön ja klubimme uuden teeman: "LC-Pudasjärvi-Yhdessä auttaen. 

Hienoon viralliseen seremoniaan kuuluvin menoin uusiksi jäseniksi hyväksyttiin ja tervetulleiksi toivotettiin Tanja ja Hannu Aarni sekä Mette Timonen-Högli. Ansiokkaasta yhdistyksen toiminta- ja palvelutehtävistään huomionosoitukset saivat Ulla-Maija Paukkeri, Esko Viitala ja Katri Virtanen.

Aino Vengasahon ja kumppaneiden valmistaman maukkaan aterian jälkeen juhlatoimikunnan puheenjohtaja Sointu Veivo kannusti vieraita osallistumaan ja nauttimaan illan rentoon ja asiapitoiseen ohjelmatarjontaan. Kirsi Hanhela opasti klubilaiset tehokkaan rentouttavan, virkistävän ja keskittymiskykyä vahvistavan hengitysmenetelmän saloihin. Katri Virtanen oli koonnut vieraista reippaan ja näyttävän tanssiliikuntaryhmän, joka sai esiintymisellään katsojienkin jalat ja naurulihakset vipattamaan. Tuttuun ja hauskaan tapaan klubilaisten muisti ja yleistieto punnittiin Kirsin vetämän tietokilpailun keinoin. 

Sokerina ohjelmalistan pohjalla oli Heimo Turusen mukaansatempaava tarinointi metsurin työn ja muidenkin töiden kommellus- ja onnistumiskokemuksista. Nämä kertomukset avaavat usein kuulijoiden omat kokemusmuistot ja sanaiset arkut, joten lisää mielenkiintoisia kertomuksia saatiin kuulla pitkin loppuiltaa.


Kivasta illasta kaikkia asianosaisia kiittäen,

Sointu Veivo, LC Pudasjärven juhlatoimikunnan puheenjohtaja

(Kuvat: Heimo Turunen)