Kynttilä haudalle -palvelu

LC Pudasjärvi aloitti Pyhäinpäivänä 2022 uuden Kynttilä haudalle -palvelun. Saimme palvelusta hyvää palautetta ja siksi päätimme jatkaa toimintaa.

Onko läheisesi tai ystäväsi haudattu Pudasjärven tai Sarakylän hautausmaalle ja asut itse kaukana? Viemme nyt puolestasi hautakynttilän tai kaksi läheisesi haudalle jouluna. Palvelun hinta on 10 € /kynttilä. Lähetämme lopuksi vielä kuvan läheisesi haudasta puhelimeesi.

Halutessasi tehdä tilauksen, täytä alla oleva tilauslomake huolellisesti ja lähetä se. Viemme silloin läheisesi haudalle pikäkestoisen kannellisen hautakynttilän toivomanasi päivänä.

Hautausmaa, jonne kynttilä halutaan vietävän
Toivomasi kynttilän vientipäivä?

HUOM. Jos haluat tilata useamman henkilön haudalle kynttilät täytä heistä jokaisesta erikseen lomake ja lähetä se. Kiitos!

Vahvista tilauksesi maksamalla se etukäteen alla olevalle pankkitilille. Kirjoita maksun viestikenttään: kynttilä haudalle

  • Maksun saaja: LC Pudasjärvi
  • Tilinumero: FI10 5360 0440 0094 24

Vietyämme kynttilän haudalle, lähetämme sinulle puhelimeesi kuvan jokaisesta haudasta, johon olet kynttilöitä tilannut. 

Jos emme löydä hautaa, yritämme soittaa sinulle kysyäksemme lisäneuvoja. Jos emme saa sinua kiinni tai löydä hautaa kohtuullisen ajan kuluessa, viemme kynttilän muualle haudattujen muistomerkille.